Email coaching

Email coaching

Misschien ben je niet zo’n prater. Of zie je op tegen de reistijd en -afstand die met live coachsessies gepaard gaan. Wellicht wil je snel(ler) inzicht in de zaken waar je tegenaan loopt. Heb je wel eens aan email coaching gedacht? Het is een andere, maar zeker zo effectieve manier om inzicht te krijgen in jezelf.

Ben jij dit?

  • Je gunt anderen het allerbeste en maakt weinig tijd voor jezelf
  • Je vindt het lastig om grenzen aan te geven, zowel op je werk als privé
  • Je wilt je leven anders inrichten, maar hebt geen idee waar je moet beginnen
  • Je wilt meer doen met je talenten, zodat je meer voldoening zult ervaren in je werk en in je leven

Deze vorm van coaching is geschikt voor jou als je gedurende een week (of langer) dagelijks tijd vrij wilt maken om te schrijven. Een rustige plek waar je ongestoord kunt werken is belangrijk. Je laat je leiden door mijn vragen en opdrachten, die je aanzetten om al schrijvend je eigen oplossingen te ontdekken. Gedurende jouw coachtraject hebben we dagelijks mailcontact.

Praktische zaken

Als dit een vorm van coaching is die bij je past, maken we afspraken over de periode: wordt het een traject van één of meer weken? We starten met het traject nadat je de betaling hebt gedaan. Er is geen wachttijd.

Mailfrequentie tijdens het traject: dagelijks, vijf dagen per week tijdens kantooruren.

Tarieven:
1e week € 325, extra weken € 250 per week

Alle bedragen zijn excl. 21% btw.

Contact
Neem gerust contact met mij op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Wat ik van Susan heb geleerd is mijn rust vinden en het gejaagde gevoel in mij wegnemen. Door ademhalingsoefeningen lukt dit aardig. Susan als coach vind ik een goede luisteraar met een relaxte uitstraling. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Monica

Toen ik bij jou kwam was ik erg gespannen door de situatie in mijn gezin en op mijn werk. Ik was het overzicht compleet kwijtgeraakt. Het heeft mij enorm goed gedaan mijzelf te kunnen laten zien en mijn verhaal te doen. Ik heb nu meer inzicht in hoe ik functioneer en heb geleerd hoe ik me meer kan verplaatsen in mijn vrouw. Ik weet nu beter wat ik kan doen om echt te communiceren in mijn relatie. Een belangrijk inzicht is ook dat ik de plotselinge dood van mijn vader nog nauwelijks had verwerkt, het verdriet daarover zat diep weggestopt. Jij luistert echt en stelt goede vragen, dank je wel daarvoor!

Leo