Persoonlijk coachtraject

 • Neem jij vaak te veel verantwoordelijkheid?
 • Kun je niet goed voor jezelf opkomen?
 • Heb je moeite met je grenzen aangeven?
 • Ben je altijd voor anderen aan het zorgen?
 • Word je vaak overvallen door een moe en leeg gevoel, doordat alles je veel energie kost?
 • Wil je altijd maar bezig zijn waardoor je niet goed je rustmomenten pakt en kunt genieten in het hier en nu?
 • Ben je regelmatig bang om veiligheid of dierbaren te verliezen?
 • Klopt het dat anderen niet echt weten wat er in jou leeft?
 • Straal je naar de buitenwereld iets anders uit dan hoe jij je vanbinnen voelt?

Dan kan het zo zijn dat dit verband heeft met jong ouderverlies.

Jong ouderverlies

Vaak ontdek je bepaalde patronen pas bij jezelf als je al ruim volwassen bent. Mijn specialisatie is het thema jong ouderverlies en de gevolgen daarvan in de volwassenheid. Het leven zelf heeft mij hierin lessen geleerd. Ik legde zelf nooit het verband met het verlies van mijn moeder op tweejarige leeftijd. Ik had immers een hele lieve tweede mama gekregen. Pas na de geboorte van mijn derde kind (een dochter) ging ik meer vragen stellen over mijn moeder aan mijn vader en andere familieleden die haar goed hebben gekend.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Na een persoonlijk coachtraject in mijn praktijk:

 • heb je inzicht in de impact van jong ouderverlies op je leven
 • heb jij je eigen manier gevonden om je overleden ouder dicht bij je te dragen en toch je eigen keuzes te maken
 • heb je ontdekt hoe je de lichtheid van jouw leven kunt ervaren terwijl het gemis van je vader of moeder met je meegaat

Kortom, mijn begeleiding leidt tot diep inzicht, aanvaarding van het gemis en het hervinden van levenslust. Ik help jou om stil te staan bij je verlies en om je levenslust te hervinden. Na 6 sessies van 1,5 uur heb je ruimte gemaakt voor de dood in jouw leven. Je weet hoe je voor jezelf kunt zorgen en je hebt stappen gezet om je leven weer op te pakken.

Prijs

Jouw investering: € 187,50 per coachsessie, of € 1000,- voor het hele coachtraject (exclusief 21% btw).

Contact

Neem gerust contact met mij op voor een gratis telefonisch (of Skype) kennismakingsgesprek.

Referenties

“Onzeker na een moeilijke scheiding was ik was een beetje gebroken vanbinnen. Susan heeft in het intakegesprek meteen laten zien dat ze erg goed kan luisteren. Dat ik mijn hart heb kunnen luchten zonder oordelen van een betrokken partij heeft mij zeker wat rust gegeven. Tijden zijn nog steeds onzeker en moeilijk, maar ik voel me sterker en kijk over het algemeen positief naar de toekomst. Ik maak plannen en geniet zoveel mogelijk van het leven. Het grootste resultaat dat ik heb bereikt, is dat ik niet meer bang ben dat ik mijn ex terug ga nemen. Wat ik van Susan heb geleerd is mijn rust vinden en het gejaagde gevoel in mij wegnemen. Door ademhalingsoefeningen lukt dit aardig. Susan als coach vind ik een goede luisteraar met een relaxte uitstraling. Ik zou haar zeker aanbevelen.”
Monica

“Toen ik bij jou kwam was ik erg gespannen door de situatie in mijn gezin en op mijn werk. Ik was het overzicht compleet kwijtgeraakt. Het heeft mij enorm goed gedaan mijzelf te kunnen laten zien en mijn verhaal te doen. Ik heb nu meer inzicht in hoe ik functioneer en heb geleerd hoe ik me meer kan verplaatsen in mijn vrouw. Ik weet nu beter wat ik kan doen om echt te communiceren in mijn relatie.
Een belangrijk inzicht is ook dat ik de plotselinge dood van mijn vader nog nauwelijks had verwerkt, het verdriet daarover zat diep weggestopt. Jij luistert echt en stelt goede vragen, dank je wel daarvoor!”
Leo

 “Door het coachtraject weet ik duidelijk waar ik heen wil qua persoonlijkheid (alleen hoe is nog wat lastig). Ik mag luisteren naar mezelf. Ik weet wat ik voel en ik heb geleerd dat dit gevoel ook juist is.
Ik kan zaken uitspreken, een ander kan niet weten hoe jij je voelt of wat dingen met je doen. Ik vind Susan als coach/begeleider fantastisch, maar ook als mens. Je krijgt alle ruimte en tijd om jezelf te zijn en te ontdekken. Zeker in tegenstelling tot een ‘gewone’ therapeut heb ik het gevoel gehad dat er echt de tijd genomen wordt voor me. Niet 50 minuten op de klok en weg. Ik kan Susan absoluut aanbevelen, ze kan zich goed inleven, voelt je goed aan en confronteert je ook echt wel met jezelf maar op een rustige en respectvolle manier.”
Frederike