Hartmama

In mijn boek Hartmama geef ik de lessen door die ik heb geleerd over jong ouderverlies.

Na het lezen van mijn boek of een coachtraject in mijn praktijk heb je inzicht in de impact van dit verlies op je leven. En je hebt je eigen manier gevonden om je overleden ouder dicht bij je te dragen en toch je eigen keuzes te maken. Je ontdekt hoe je de lichtheid van jouw leven kunt ervaren terwijl het gemis van je vader of moeder met je meegaat. Mijn begeleiding leidt tot diep inzicht, aanvaarding van het gemis en het hervinden van levenslust.

Delen is helen

Hartmama bestaat uit een verhalend deel en een (ver)werkdeel. In het eerste deel lees je hoe het voor mij was om op te groeien zonder geboortemoeder. In het tweede deel krijg je door middel van (schrijf)oefeningen inzicht in jouw eigen verwerkingsproces. Op jouw tijd en in je eigen vertrouwde omgeving ga je ontdekken waar je nog gebonden bent aan je overleden ouder.

Verwachte verschijningsdatum Hartmama: Moederdag 2019

Wil je als een van de eersten mijn boek ‘Hartmama’ bestellen? Vul dan hieronder je gegevens in. Ik houd je op de hoogte van mijn schrijfproces, de boekpresentatie en hoe en waar je mijn boek kunt kopen.

Laatste nieuws:

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Afbeelding boek Hartmama