Susan van der Beek

Systemisch coach
Auteur van het boek 'Hartmama'

Wie

Ik ben Susan van der Beek, systemisch coach en auteur van het boek ‘Hartmama’. Ik heb de liefde voor het begeleiden van mensen en het werken met honden gecombineerd.

Wil je een bepaald thema systemisch onderzoeken of ben je nieuwsgierig naar een coachtraject met mijn of jouw hond(en)? Dan ben je van harte welkom in mijn prachtige praktijk en Zeeuwse erf in het buitengebied van Walcheren, nabij het Veerse meer.

In verband met de coronamaatregelen bied ik mijn begeleiding tot nader order alleen online aan. Coachgesprekken voer ik door middel van beeldbellen. Ook workshops en weekenden zijn pas weer mogelijk als we niet meer te maken hebben met ‘social distancing.’

Wat

Boek

Bestel hier mijn boek 'Hartmama'

Hond

Coachweekend met je hond: data op aanvraag

Systemisch coach

Een opstelling is een ontmoeting met jezelf

Slapen in Zeeland

Wist je dat ik een heerlijk vakantiehuis verhuur?

Extra

Email coaching

Door de coronacrisis kunnen we elkaar beperkt ontmoeten. Daarom bied ik je nu coaching via email.

Boek

In mijn boek Hartmama geef ik de lessen door die ik heb geleerd over jong ouderverlies. Na het lezen van mijn boek of een coachtraject in mijn praktijk heb je inzicht in de impact van dit verlies op je leven. En je hebt je eigen manier gevonden om je overleden ouder dicht bij je te dragen en toch je eigen keuzes te maken. Je ontdekt hoe je de lichtheid van jouw leven kunt ervaren terwijl het gemis van je vader of moeder met je meegaat.

Mijn begeleiding leidt tot diep inzicht, aanvaarding van het gemis en het hervinden van levenslust.

Agenda
mei
13
wo
Schrijfworkshop Hartmama
mei 13 @ 14:00 – 17:00
Schrijfworkshop Hartmama

In verband met de coronamaatregelen zal deze workshop in mei helaas geen doorgang vinden. Ik hoop op een later moment in het jaar een nieuwe mogelijkheid te bieden!

 

In mei is het een jaar geleden dat mijn boek Hartmama uitkwam. Dat wil ik vieren met een schrijfworkshop: ‘Hoe elfjes kunnen helpen bij rouw.’ Elfjes zijn kleine gedichtjes van elf woorden en we gaan ze samen maken. Schrijven in een ontspannen setting, schrijfsels delen en ervaren dat er naast rouw ook (weer) sprankeling kan zijn.

De workshop is kosteloos voor jou op vertoon van je eigen exemplaar van Hartmama. Heb je mijn boek nog niet gekocht dan betaal je 22,50 euro en krijg je na afloop van de workshop het boek gesigneerd mee naar huis.

Maximaal aantal deelnemers: 8.

 

Wat had ik dit boek graag gelezen toen mijn moeder (37) overleed en ik pas 13 was. Er werd nauwelijks gesproken over dit soort ‘grote mensen dingen’. Het boek raakt stukken die het kleine meisje in mij al die jaren goed heeft weggestopt. En wat ik nu, zelfs na al die jaren, door het lezen van dit boek en het contact met Susan kan en mag helen.

Sonja Broekhuizen

Ondernemerscoach

Susan schreef dit boek uit eigen ervaring en voor haar eigen heling, op weg naar gezond verdriet voor andere rouwenden. Mooi en zinvol, met oefeningen die inspireren.

Jojanneke van den Bosch

Auteur 'Zo, nu ben je wees'

Ik vind in jouw boek veel herkenning. Het raakt me in mijn ziel en ik ben met momenten weer dat kleine meisje dat heel graag naar mama wil en mama mist, maar nooit meer zal kunnen zien, knuffelen. Door de confronterende vragen in jouw brief aan vrouwen die hun mama verloren komt meteen het verdriet naar de oppervlakte. Heel mooi. Confronterend, maar ook troostend en helpend. Jij neemt ons als lezer mee aan de hand. Er is vertrouwen. Ik laat me door jou leiden. Ik heb genoten van je boek en de nodige traantjes weggepinkt. De oefeningen vind ik ook erg nuttig. Het raakt diepere lagen en kan tot nieuwe inzichten leiden. Dit zal veel dochters zonder mama aanspreken.

Nina